Leasecontract overnemen

Met een leasecontract overname rijd je doorgaans in een vrij nieuwe auto met een korte looptijd. Op deze wijze lease je flexibeler met vaak een gunstig tarief. Bij de meeste auto’s die ter overname zijn aangeboden op onze website, krijg je een leuk bedrag (bonus) bij het overnemen. De hoogte van het bedrag staat altijd bij de betreffende auto vermeld. Profiteer nu van deze flexibele manier van leasen en ontvang een leuk bedrag!

Leaseauto overnemen

Auto’s die ter overname aangeboden worden zijn leaseauto's die momenteel geleased worden, maar vanwege bijvoorbeeld een reorganisatie niet meer noodzakelijk zijn. Deze leaseauto's zijn voor andere leaserijders vaak erg interessant vanwege een korte looptijd en een gunstig leasetarief. LeasecarXchange maakt het nog interessanter om een bedrag aan de nieuwe leaserijder cadeau te doen, zodat het extra aantrekkelijk is om een leaseauto over te nemen

Private lease overname

Private lease is ontzettend populair geworden de afgelopen jaren. Steeds meer mensen besluiten om een auto privé te leasen. Daardoor is er ook steeds meer behoefte om een private lease contract over te nemen. Bij LeasecarXchange vind je goede private lease auto’s ter overname. Bekijk het aanbod en kies jouw gewenste private lease occasion.

Redenen voor lease overname

Je bent op zoek naar een auto maar je hebt geen zin om maanden te wachten op je nieuwe auto. Verder zoek je naar een voordelig leasetarief en het liefst nog een bonus voor het overnemen van een lease auto. Wat is in dat geval de beste optie? Een lease auto overnemen. Hiermee beschik je direct over de auto zonder wachttijden, rijd je voordelig en ontvang je vaak ook nog een leuk geldbedrag.

Ook zijn leasemaatschappijen in bepaalde gevallen soepeler met het inzetten van een tweedehands lease auto. Alleen maar voordelen dus. Ervaar het zelf en zoek naar een auto die aan jouw wensen voldoet.