Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Vind jouw leaseauto

Beste Leasedeals

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van lease auto's met zeer scherpe tarieven, de zogenaamde "Beste Deals". Bekijk nu deze deals en profiteer direct van de scherpste aanbiedingen.

Bekijk beste leasedeals

Samenstellen

Volkswagen Lease

  • Auto voor het volk
  • De ruime Passat
  • De betrouwbare Golf
  • De zuinige Polo

Op zoek naar een leaseauto?

Direct auto samenstellen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Volkswagen leasen

Een Volkswagen leasen doet u bij LeasecarXchange met de aantrekkelijkste leasetarieven van Nederland. Via onze Volkswagen leasing constructie bepaalt u zelf de samenstelling van uw nieuwe auto. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en voordelig mogelijk kunt rijden.

Met het leasen van een Volkswagen bent u verzekerd van Duitse degelijkheid. Uiteraard is er gedacht aan de zakelijke rijder waardoor de auto van alle gemakken voorzien kan worden.

Met de full operational leasevorm, leaset u een Volkswagen zorgeloos en hoeft u zich niet druk te maken over o.a. reparaties, onderhoud, banden, verzekering en wegenbelasting. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Bekijk ons aanbod en lease uw Volkswagen bij LeasecarXchange voor de beste deals.

VW-1

VW-3
VW-4

 

Alle Volkswagen modellen & uitvoeringen

Wie kent ze niet? De klassiekers de “Kever” en de “Golf”. Mede hierdoor is Volkswagen één van de meest verkochte merken ter wereld. Het verhaal van Volkswagen begint in 1922. Professor en auto ingenieur Ferdinand Porsche had een droom. Hij wilde namelijk een goedkope auto ontwikkelen. Hij kreeg weinig bijstand en de samenwerking met Mercedes-Benz werd hierdoor zelfs beëindigd. Hij begon voor zichzelf en kreeg in 1934 de opdracht van Adolf Hitler om een “auto voor het volk” te ontwerpen.

Er werden destijds strenge eisen gesteld aan het ontwerp. Zo moest de auto minimaal een topsnelheid van 100 km/u kunnen halen, 2 volwassen plus een kind kunnen vervoeren of 3 soldaten met een mitrailleur, een luchtgekoelde motor hebben, maximaal 7 liter per 100 gereden kilometers verbruiken en maximaal 900 Reichsmark kosten.

Porsche kwam met 3 voorstellen die toen al de vorm van de “Kever” hadden. Adolf Hitler was overtuigd en liet in 1938 een fabriek in Fallersleben bouwen. In 1940 werden de eerste personenauto’s geproduceerd en er werden enkele honderden verkocht toen de tweede wereld oorlog uitbrak. Na de tweede wereldoorlog werd de naam Wolfsburg Motor Works dat later weer veranderde in Volkswagen. Volkswagen ging zelfstandig verder en werd bestuurd door de overheid.

Volkswagen introduceerde een bestelwagen (Type 2) en verkocht voor de rest alleen nog de Kever. Met de overname van Auto-Union (Audi) begonnen er veel dingen te veranderen en kwamen er nieuwe modellen op de markt. Momenteel verkoopt Volkswagen om en nabij de 10 miljoen auto’s wereldwijd.

Enkele huidige modellen Volkswagen

  • Beetle                                                           
  • Golf
  • Passat
  • Polo
  • Up
  • Touran

 

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Nieuwe leaseauto samenstellen Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder