Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Op zoek naar een leaseauto?

Leaseauto overnemen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Shortlease

Shortlease is een flexibele manier van autoleasing. Zoals de naam al aangeeft, gaat het om leasen voor een korte periode. Vaak kan de leaseauto al na 1 maand per dag worden opgezegd. Dit is ideaal bij werknemers in hun proeftijd of in situaties waar projectmatig of tijdelijk een auto nodig is. Shortlease wordt altijd aangeboden op basis van full operational lease.

Shortlease kan gezien worden als een combinatie van huren en leasen. De flexibiliteit van huren samen met de scherpe tarieven van leasen. Een normale leaseperiode varieert gebruikelijk tussen de 24 en 60 maanden. Bij shortlease varieert de leaseperiode tussen de 1 en 12 maanden. De gemiddelde looptijd van een shortlease contract is 5 maanden.

Wanneer is shortlease interessant voor u?

Zoals eerder vermeld is shortlease ideaal wanneer er snel over een leaseauto beschikt moet worden. Dit kan het geval zijn bij een nieuwe opdracht waarbij er snel gehandeld moet worden bijvoorbeeld. Vaak is het dan lastig om op zeer korte termijn een representatieve auto beschikbaar te hebben naar wens. Shortlease is dan een ideale manier om snel en met een aantrekkelijk tarief te rijden.

Het voordeel is dat bij shortlease alle leasecomponenten in het tarief zijn inbegrepen(full operational lease). U heeft dus niet zelf een verzekering af te sluiten, of bezorgd te zijn bij een reparatie. Alle componenten zijn inbegrepen. Of u nu een diesel, benzine, hybride of elektrische auto wenst te rijden, met shortlease kan dit allemaal.

Via LeasecarXchange kunt vaak dezelfde dag nog rijden in een shortlease auto naar keuze. Indien u dit wenst, dan is het mogelijk om de auto bij u op locatie afgeleverd te krijgen. Erg handig zodat u geen kostbare tijd verliest aan het ophalen van de auto. Ook kan de auto worden opgehaald indien u het contract beëindigd en dit tegen een zeer gangbaar tarief. Op deze wijze rijdt u een shortlease auto snel en gemakkelijk.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

  • Flexibele looptijd, geen langdurig leasecontract
  • Reparatie(s), onderhoud, vervanging van banden, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen (full operational lease)
  • Een vast bedrag per maand, dus eenvoudig te budgetteren
  • Ideaal als voorloopauto, bij proeftijd werknemer of bij projectmatige mobiliteitsbehoefte
  • Voor startende ondernemers (geen langdurige verplichting)
  • ZZP’ers die tijdelijk mobiliteit nodig hebben (bijvoorbeeld voor een opdracht waarbij tijdelijk 1 of meerdere auto’s nodig zijn).

LeasecarXchange heeft een selectie gemaakt van de beste shortlease auto’s. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u door te nemen.

Met de flexibele oplossingen van LeasecarXchange shortlease rijdt u snel en representatief in een (vrijwel) nieuwe leaseauto.

 

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder