Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Vind jouw leaseauto

Beste Leasedeals

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van lease auto's met zeer scherpe tarieven, de zogenaamde "Beste Deals". Bekijk nu deze deals en profiteer direct van de scherpste aanbiedingen.

Bekijk beste leasedeals

Samenstellen

Peugeot Lease

 • Innovatief & trendsetter
 • Franse elegantie
 • Divers aanbod
 • Rijke historie

Op zoek naar een leaseauto?

Direct auto samenstellen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Peugeot Lease

Een Peugeot leasen doet u bij LeasecarXchange met de aantrekkelijkste leasetarieven van Nederland. Via onze Peugeot leasing constructie bepaalt u zelf de samenstelling van uw nieuwe auto. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en voordelig mogelijk kunt rijden.

Met het leasen van een Peugeot rijdt u in een betrouwbare Franse auto. Uiteraard is er gedacht aan de zakelijke rijder waardoor de auto van alle gemakken voorzien kan worden.

Met de full operational leasevorm, leaset u een Peugeot zorgeloos en hoeft u zich niet druk te maken over o.a. reparaties, onderhoud, banden, verzekering en wegenbelasting. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Bekijk ons aanbod en lease uw Peugeot bij LCX Lease voor de beste deals.

 

Alle Peugeot modellen & uitvoeringen

Peugeot is een automerk uit Frankrijk. Het is van PSA Peugeot Citroën. Het merk is vernoemd naar de familie Peugeot. Peugeot produceert fietsen, scooters en auto’s. In 1810 begonnen de Peugeots een gieterij. Het bedrijf groeide sterk en ging zich specialiseren in gereedschappen. Pas in 1882 ging het bedrijf zich richten op vervoermiddelen. In 1889 kwam Armand Peugeot met een driewieler met een stoommachine. De Peugeot Type 1. Genoeg om 2 personen te vervoeren.

De eerste Peugeot auto werd in 1890 gebouwd. In 1891 kwam de productie goed op gang en kwam er een uitbreiding van het aanbod. Toch wilde Eugene Peugeot geen gemotoriseerde voertuigen en Armand wel. Dat leidde tot een splitsing in 1896 waarbij er beloofd werd om elkaars producten niet te bouwen. Dit ging al gauw mis in 1905 toen Les fils de Peugeot frères ook auto’s ging bouwen.

Dit was tegen de afspraken in maar hier werd een oplossing voor gevonden. Les fils betaalde het bedrijf van Armand, S.A. des Automobiles Peugeot, jaarlijks 1 miljoen Franse Frank. En de naam Lion-Peugeot werd als naam gehanteerd. Uiteindelijk nam Les fils Lion-Peugeot over in 1910. De naam Lion-Peugeot werd tot 1916 gehanteerd. Na de tweede wereldoorlog maakte Peugeot een aantal luxe modellen, maar boekte echte successen met de Peugeot 205.

De reeks werd doorgezet met de komst van de 206, 207 en 208. In Europa zijn deze modellen met succes op de markt gebracht. Ook de 307 en 308 doen het goed. In Nederland verkocht Peugeot in totaal bijna 1.2 miljoen auto’s. De 206 is de meest verkochte Peugeot met kort daarop de 205.

Enkele huidige modellen van Peugeot

 • 108
 • 2008
 • 208
 • 3008
 • 308 (CC, SW)
 • 5008
 • 508 (SW)
 • RCZ

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Nieuwe leaseauto samenstellen Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder