Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Vind jouw leaseauto

Beste Leasedeals

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van lease auto's met zeer scherpe tarieven, de zogenaamde "Beste Deals". Bekijk nu deze deals en profiteer direct van de scherpste aanbiedingen.

Bekijk beste leasedeals

Samenstellen

Opel Lease

 • Degelijk en betrouwbaar
 • Meest verkochte auto in NL
 • Rijk uitgerust
 • Praktisch

Op zoek naar een leaseauto?

Direct auto samenstellen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Opel Lease

Een Opel leasen doet u bij LeasecarXchange met de aantrekkelijkste leasetarieven van Nederland. Via onze Opel leasing constructie bepaalt u zelf de samenstelling van uw nieuwe auto. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en voordelig mogelijk kunt rijden.

Met het leasen van een Opel rijdt u in een degelijke Duitser. Uiteraard is er gedacht aan de zakelijke rijder waardoor de auto van alle gemakken voorzien kan worden.

Met de full operational leasevorm, leaset u een Opel zorgeloos en hoeft u zich niet druk te maken over o.a. reparaties, onderhoud, banden, verzekering en wegenbelasting. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Bekijk ons aanbod en lease uw Opel bij LeasecarXchange voor de beste deals.

opel-corsa-lease
opel-astra-touring-lease
opel-insignia-lease

 

Alle Opel modellen & uitvoeringen

Opel ( Adam Opel AG) is een Duits autoproducent die in 1862 werd opgericht door Adam Opel. Hiervoor produceerde Adam en zijn broer naaimachines. Dit werd voortgezet tot 1900. Hierna werd duidelijk dat er geen geld te verdienen viel met de verkoop van naaimachines. In 1886 werd Adam Opel geadviseerd door zijn 5 zoons om een Opel fiets te bouwen. In 1889 werden er 15.000 Opel fietsen verkocht. In 1936 werd de fiets afdeling verkocht aan NSU. Opel ging verder met gemotoriseerde voertuigen.

In 1902 kwam de eerste Opel op de markt. De Opel 10/12 PS. In 1909 kwam de eerste betaalbare Opel op de markt. Een tweezitter (cabriolet) die erg populair was onder doctoren. In 1914 was Opel de grootste producent van gemotoriseerde voertuigen in Duitsland. In 1929 werd besloten om 80% van de aandelen te verkopen aan het Amerikaanse General Motors. Twee jaar later was GM 100% eigenaar.

De Opel Kadet was in 1964 de eerste Opel die meer dan 1 miljoen keer was verkocht. De opvolger van de Kadet is de Opel Astra. In de jaren ‘90 kreeg Opel te maken met financiële tegenvallers. Mede door imagoschade vanwege een aantal terugroepingen. Opel was tot 2014 ook actief op de Chinese markt, maar trok zich terug vanwege tegenvallende cijfers. Er zou voor honderden miljoenen geïnvesteerd moeten worden en dit zag Opel niet zitten. Tegenwoordig is Opel alleen actief op de Europese markt.

In Nederland heeft geen autofabrikant zoveel auto’s verkocht als Opel. Bijna 1.9 miljoen stuks zijn er in totaal verkocht. De Opel Astra en Corsa zijn de meest populaire modellen.

Enkele huidige modellen van Opel

 • Adam
 • Agila
 • Astra (GTC, Sports Tourer)
 • Corsa
 • Insignia (Sports Tourer)
 • Meriva
 • Mokka
 • Zafira Tourer

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Nieuwe leaseauto samenstellen Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder