Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Op zoek naar een leaseauto?

Leaseauto overnemen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Occasion lease

Wanneer er wordt gesproken over occasion lease, dan gaat het vaak om jong gebruikte auto’s die als leaseauto worden ingezet. Deze auto’s zijn meestal niet ouder dan 3 jaar. Het komt regelmatig voor dat leasemaatschappijen een leaseauto innemen van een contractant. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het liefst zet een leasemaatschappij deze auto snel in, omdat een stilstaande auto niet alleen niks oplevert, maar ook geld kost.

Occasion leasen

Wanneer een klant per direct een auto wenst of kort gaat rijden, dan biedt een occasion leaseauto een uitkomst. De auto kan immers vrijwel per direct ingezet worden.

Het komt tevens regelmatig voor dat een lessee een leaseauto vroegtijdig wil inleveren bij de leasemaatschappij, maar hier hoge afkoopsommen voor betaald moeten worden. In dat geval biedt LeasecarXchange een uitstekend platform door de aanbieder van een lopend leasecontract, in contact te brengen met een mogelijk geïnteresseerde overnemende partij.

Leasemaatschappijen werken vaak mee aan de overdracht van een leaseauto, mits er aan de voorwaarden wordt voldaan. Een kredietcheck is hier een voorbeeld van. Omdat de auto reeds rijdt kan het uitgelegd worden als occasion lease. Voor partijen die een nieuw contract afsluiten, al dan niet via LeasecarXchange, is het goed om te weten dat er een mogelijkheid bestaat om een contract over te dragen via de website van LeasecarXchange.

Occasion lease is dus niet veel anders dan het leasen van een jong gebruikte leaseauto.

Wat zijn de voordelen van occasion lease?

Financiële voordelen

Op de meeste occasion leaseauto’s zit een flinke overnamebonus, of zijn de leasetarieven beduidend lager dan bij het afsluiten van een nieuw leasecontract.

Kortere looptijd

De occasion leasecontracten hebben een kortere looptijd, waardoor u uw wagenpark tijdelijk kunt aanpassen naar de juiste omstandigheden. Korte leasetermijnen verkleinen het risico aanzienlijk dat er onnodig een leaseauto blijft staan.

Snelle beschikbaarheid

Bij occasion lease zijn de leaseauto’s per direct of snel beschikbaar.

Acceptatie door de leasemaatschappij

Voor startende en snel groeiende ondernemingen is het vaak moeilijk een leasecontract af te sluiten. Bij occasion lease zijn de voorwaarden voor acceptatie vaak soepeler vanwege een beperkte looptijd.

Vaker een andere leaseauto met occasion lease

Speciaal voor degene die graag regelmatig van leaseauto wisselt, is LeasecarXchange een ideale partij. Regelmatig wisselen van leaseauto, geen hoge leasetarieven en zelfs nog een overnamebonus!

Bekijk het overzicht van occasion lease auto’s.

Neem contact op voor meer informatie.

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder