Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Vind jouw leaseauto

Beste Leasedeals

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van lease auto's met zeer scherpe tarieven, de zogenaamde "Beste Deals". Bekijk nu deze deals en profiteer direct van de scherpste aanbiedingen.

Bekijk beste leasedeals

Samenstellen

Mercedes-Benze Lease

 • Klasse
 • Comfortabel
 • Rjk uitgerust
 • Klein tot limousine

Op zoek naar een leaseauto?

Direct auto samenstellen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Mercedes-Benz Leasen

Een Mercedes-Benz leasen doet u bij LeasecarXchange met de aantrekkelijkste leasetarieven van Nederland. Via onze Mercedes-Benz leasing constructie bepaalt u zelf de samenstelling van uw nieuwe auto. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en voordelig mogelijk kunt rijden.

Met het leasen van een Mercedes-Benz rijdt u in degelijke Duitser met veel comfort. Uiteraard is er gedacht aan de zakelijke rijder waardoor de auto van alle gemakken voorzien kan worden.

Met de full operational leasevorm, leaset u een Mercedes-Benz zorgeloos en hoeft u zich niet druk te maken over o.a. reparaties, onderhoud, banden, verzekering en wegenbelasting. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Bekijk ons aanbod en lease uw Mercedes-Benz bij LeasecarXchange voor de beste deals.

Mercedes A-Klasse Lease
Mercedes-CLA-Leasen
Mercedes C-klasse-Lease
Mercedes E-klasse-Lease

 

Alle Mercedes-Benz modellen & uitvoeringen

Mercedes-Benz is een bekend Duits automerk. Vaak worden Mercedes of Benz gebruikt in de volksmond. Carl Benz was de eerste autoproducent en bouwde zijn eerste auto in 1885. De vrouw van Benz, genaamd Bertha, zou de eerste persoon zijn die een autorit heeft gemaakt. Zij reed samen met haar kinderen van Mannheim naar Pforzheim ( 180 km) in 1880. Dit verliep vrij moeizaam. Zij kwam zonder benzine te zitten en moest bij een apotheek aankloppen. Dit wordt wel eens als het eerste benzinepompstation beschouwd.

Mercedes is opgericht door Gottlieb Daimler in Duitsland. Daimler bouwde wagens 1886 en 1990. Hierna ging hij verder als Mercedes. De naam was afgeleid van de naam van de dochter Emil Jellinek, Mercedes Jellinek. Emil Jellinek was een van de grotere klanten van Daimler. De driepuntige ster die als logo wordt gebruikt en zeer kenmerkend is voor Mercedes wordt al sinds 1910 gebruikt. Gottlieb Daimler had namelijk de ambitie om motoren te bouwen voor gebruik te land, ter zee en in de lucht.

In 1926 fuseerden Mercedes en Benz en bleef het logo gehandhaafd. Mercedes heeft veel bekendheid verkregen door zijn luxe-modellen en het comfort. Ook in de sport en racewereld heeft Mercedes veel succes geboekt. Ook is Mercedes-Benz producent van bussen, bestelwagens en vrachtauto’s. In Nederland is Mercedes-Benz erg populair bij taxi bedrijven. Een reden hiervoor kan zijn dat Mercedes-Benz de reputatie heeft motoren te maken die erg lang mee gaan. Mercedes-Benz gaat richting de 400.000 stuks verkochte exemplaren in Nederland waarbij de C-Klasse het populairst is gevolgd door de E-Klasse.

Enkele huidige modellen van Mercedes-Benz

 • A-Klasse
 • B-Klasse
 • C-Klasse (Coupé, Estate, Limousine)
 • CLA
 • CLS
 • E-Klasse (Cabrio, Coupé, Estate, Limousine)
 • S-Klasse

 

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Nieuwe leaseauto samenstellen Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder