Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Op zoek naar een leaseauto?

Leaseauto overnemen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Leaseauto overnemen

Met de overname van een leaseauto rijdt u doorgaans in een vrij nieuwe auto met een korte looptijd. Op deze wijze leaset u flexibeler met vaak een gunstig tarief. Bij de meeste auto’s die ter overname zijn aangeboden op onze website, krijgt u van LeasecarXchange een leuk bedrag (bonus) bij het overnemen. De hoogte van het bedrag staat altijd bij de betreffende auto vermeld. Profiteer nu van deze flexibele manier van leasen en ontvang een leuk bedrag via LeasecarXchange!

Leaseauto overnemen

Auto’s die ter overname aangeboden worden zijn lease auto’s die momenteel geleaset worden, maar vanwege bijvoorbeeld een reorganisatie niet meer noodzakelijk zijn. Deze lease auto’s zijn voor andere leaserijders vaak erg interessant vanwege een korte looptijd en een gunstig leasetarief. LeasecarXchange maakt het nog interessanter om een bedrag aan de nieuwe leaserijder cadeau te doen, zodat het extra aantrekkelijk is om een leaseauto over te nemen!

Bekijk ons aanbod van auto’s die ter overname zijn aangeboden. Mocht uw gewenste auto hier niet bij staan, bekijk dan ook het aanbod van nieuwe lease auto’s en shortlease. Of neem contact met ons op, zodat wij op zoek kunnen gaan naar uw gewenste lease auto.

Een leaseauto overnemen biedt de volgende voordelen:

Financiële voordelen

  • Op de meeste auto’s zit een flinke overnamebonus, of de leasetarieven zijn beduidend lager dan bij het afsluiten van een nieuw leasecontract.

Kortere looptijd

  • De leasecontracten hebben een kortere looptijd, waardoor u uw wagenpark tijdelijk kunt aanpassen aan de juiste omstandigheden. Korte leasetermijnen verkleinen het risico van een onnodig leegstaande leaseauto aanzienlijk.

Snelle beschikbaarheid

  • De meeste aangeboden leaseauto’s zijn per direct of snel beschikbaar.

Acceptatie door de leasemaatschappij

  • Voor startende en snel groeiende ondernemingen is het vaak moeilijk een leasecontract af te sluiten. Bij leasecontracten met een beperkte looptijd zijn de voorwaarden voor acceptatie over het algemeen soepeler.

Vaker een andere leaseauto

  • Speciaal voor degene die graag regelmatig van leaseauto wisselt, is LeasecarXchange een ideale partij. Een leaseauto overnemen biedt vele voordelen. Regelmatig wisselen van leaseauto, geen hoge leasetarieven en zelfs nog een overnamebonus!

Neem contact op voor meer informatie.

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder