Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Vind jouw leaseauto

Beste Leasedeals

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van lease auto's met zeer scherpe tarieven, de zogenaamde "Beste Deals". Bekijk nu deze deals en profiteer direct van de scherpste aanbiedingen.

Bekijk beste leasedeals

Samenstellen

BMW Lease

  • Sportief & efficiënt
  • Dynamisch & veilig
  • Oog voor detail
  • Klein tot limousine

Op zoek naar een leaseauto?

Direct auto samenstellen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

BMW Lease

Een BMW leasen doet u bij LeasecarXchange met de aantrekkelijkste leasetarieven van Nederland. Via onze BMW leasing constructie bepaalt u zelf de samenstelling van uw nieuwe auto. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en voordelig mogelijk kunt rijden.

Met het leasen van een BMW bent u verzekerd van een sportieve auto met uitstekende prestaties.

Met de full operational leasevorm, leaset u een BMW zorgeloos en hoeft u zich niet druk te maken over o.a. reparaties, onderhoud, banden, verzekering en wegenbelasting. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Bekijk ons aanbod en lease uw BMW bij LeasecarXchange voor de beste deals.

BMW 1-serie-Lease
BMW 2-coupe-Leasen
BMW 3-serie-Lease
BMW 4-Gran Coupe-Lease

 

Alle BMW modellen & uitvoeringen

Bayerische Motoren Werke, afgekort BMW, is in 1913 opgericht door Karl Friedrich Rapp in het Duitse München en is tegenwoordig producent van auto’s en motorfietsen. In 1916 kreeg Rapp de opdracht om V12 motoren te produceren voor Oostenrijk-Hongarije. Hiervoor had Rapp extra kapitaal nodig. Toen hij dit voor elkaar had zorgde een te snelle uitbreiding voor meningsverschillen waardoor Rapp het bedrijf verliet. Het bedrijf werd daarna veranderd in Bayerische Motoren Werke GmbH. In 1918 werd dit wederom gewijzigd en deze keer ging het bedrijf verder als BMW AG.

Pas in 1929 produceerde BMW de eerste auto. De BMW 3/15 was afgeleid van de Austin Seven. In 1933 was het zo ver en werden de eerste eigen auto’s geproduceerd. De 327 en 328 verschenen onder andere op de markt. De auto’s waren sportief van karakter en BMW kreeg dan ook het imago sportieve auto’s te produceren. BMW kreeg het zwaar te verduren tijdens de tweede wereldoorlog, mede door bombardementen op de fabrieken.

Na de oorlog was er een herstel en produceerde BMW voornamelijk motorfietsen. Toch kwam er een moment waarop faillissement in de lucht hing vanwege de productie van auto’s die niet goed werden verkocht. De redding was de BMW 1500. Hierna produceerde BMW vele sportieve sedans en coupés met verschillende motoren, in die tijd erg bijzonder.

BMW heeft naam gemaakt in de autosport en talloze successen geboekt. In de formule 1 heeft BMW successen geboekt door motoren te leveren aan het Britse Brabham team. BMW bleef gekoppeld aan de Formule 1 tot en met 2009. BMW trok zich toen terug uit de Formule 1 wereld vanwege de economische crisis en het rendement. Kenmerkend voor BMW is dat de meeste auto’s achterwielaandrijving hebben. Tegenwoordig heeft BMW de rechten van de Mini. Bekende modellen van BMW zijn onder andere: 1500, 1800, 2000, 2500, E3, 3 serie, 5 serie, 7 serie.

Enkele huidige modellen van BMW

  • 1 t/m 7 serie
  • X1, X3, X4, X5 en X6
  • i8
  • Z4

 

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Nieuwe leaseauto samenstellen Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder