Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Vind jouw leaseauto

Beste Leasedeals

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van lease auto's met zeer scherpe tarieven, de zogenaamde "Beste Deals". Bekijk nu deze deals en profiteer direct van de scherpste aanbiedingen.

Bekijk beste leasedeals

Samenstellen

Audi Lease

  • Duitse degelijkheid
  • Voorsprong door techniek
  • Stijlvol
  • Klein tot limousine

Op zoek naar een leaseauto?

Direct auto samenstellen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

Audi leasen

Een Audi leasen doet u bij LeasecarXchange met de aantrekkelijkste leasetarieven van Nederland. Via onze Audi leasing constructie bepaalt u zelf de samenstelling van uw nieuwe auto. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en voordelig mogelijk kunt rijden.

Met het leasen van een Audi bent u verzekerd van Duitse degelijkheid en innovatie.

Met de full operational leasevorm, leaset u een Audi zorgeloos en hoeft u zich niet druk te maken over o.a. reparaties, onderhoud, banden, verzekering en wegenbelasting. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Bekijk ons aanbod en lease uw Audi bij LeasecarXchange voor de beste deals.

Audi A1-Lease

Audi A3-Lease

a-4-lease

Audi A6-Lease

 

Alle Audi modellen & uitvoeringen

“Voorsprong door techniek” beweert Audi zelf en dit is door de geschiedenis heen bewezen door het merk. In 1899 werd Horch Automobielwerke opgericht. De oprichter August Horch (ex Benz werknemer) richtte Horch Automobielwerke op samen met 3 partners. Door een onenigheid werd deze samenwerking beëindigd. Horch wilde namelijk deelnemen aan autosport. De partners waren het hier niet mee eens omdat ze dit geldverspilling vonden en ontsloegen Horch.

Horch wilde met hulp van een rijke vriend een nieuwe autofabriek starten maar kon hiervoor zijn eigen naam niet meer gebruiken omdat dit door de partners als handelsnaam was geregistreerd. De zoon van de rijke vriend (10 jaar oud) hoorde dit en gaf aan dat Horch in het Latijn “Audi” is.

En zo is de merknaam Audi geboren. De kenmerkende vier ringen in het logo kwamen in de jaren 30 voort door een fusie van Horch, DKW, Audi en Wanderer tot één holding: Auto-Union. De ringen (geïnspireerd door de Olympische spelen van 1936 in Duitsland) werden het symbool van de samenwerking tussen de 4 partijen.

Na de oorlog kwam Auto-Union in handen van Mercedes-Benz. In 1965 nam Volkswagen Auto-Union over. Er werd bepaald dat de Golf en Polo exclusief voor Volkswagen bleven en bijvoorbeeld de 100 voor Audi. Door de Quattro maakte Audi echt naam vanwege de technisch hoogstaande aandrijving van de Quattro. Ook op dieselgebied maakte Audi zijn slogan waar en kwam met de vernieuwende TDI. Veel vermogen en een laag brandstofverbruik.

Na een aantal succesvolle modellen werd de naam veranderd in Audi A.G. in 1985. Momenteel verkoopt Audi ongeveer 1.5 miljoen auto’s per jaar. Alleen BMW en Volkswagen scoren beter bij de Duitse merken. De bekende modellen van Audi: 65, 50, 80 en 100.

Enkele huidige modellen

- A1 t/m A8
- TT & TT Roadster
- Q3, Q5 & Q7
- R8

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Nieuwe leaseauto samenstellen Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder