Meer dan 10 jaar online autolease expert!

Op zoek naar een leaseauto?

Leaseauto overnemen
Klantbeoordelingen 9.3 100% van onze klanten beveelt ons aan! Lees de reviews »

2e hands leaseauto

Bent u op zoek naar een leaseauto maar wilt u direct én voordelig rijden? Dan is een 2e hands auto leasen een aantrekkelijke optie. Bij LeasecarXchange wordt 2e hands leasen u erg gemakkelijk gemaakt, door het aanbod van 2e hands leaseauto’s op de website. Deze leaseauto’s kunnen snel gereden worden.

2e hands lease

 

 

 

 

Lage bijtelling 

Wilt u nog profiteren van een lage bijtelling? Dan is dit mogelijk. Bekijk nu het aanbod waaronder contracten die in 2014 en 2015 zijn afgesloten, waardoor er een lage bijtellingspercentage van toepassing is.

Overnamebonus

Wanneer een contractant zijn/haar leaseauto voortijdig wil inleveren, volgt er een afkoopsom vanuit de leasemaatschappij. Bedragen van boven de € 10.000,- zijn hierbij geen uitzondering (o.a. afhankelijk van merk, type en looptijd). Vaak is het voor de contractant dus aantrekkelijker, om een deel van de afkoopsom te schenken aan de gene die het contract overneemt. Zo ontstaat er een win-win situatie.

LeasecarXchange biedt de mogelijkheid voor de contractant om de leaseauto op onze website te plaatsen. Wanneer u geïnteresseerd bent in één van deze leaseauto’s, dan zorgen wij ervoor dat alles zorgeloos verloopt tot de auto daadwerkelijk is overgedragen. Zo kunt u snel en voordelig een 2e hands leaseauto rijden die vaak jong gebruikt is en ontvangt u vaak zelfs een overnamebonus!

De overname van een 2e hands leaseauto is alleen bestemd voor de zakelijke berijders. Particulieren komen helaas niet in aanmerking. Wel kunnen particulieren prive leasen.

Wat zijn de voordelen van 2e hands leasen?

Financiële voordelen

Op de meeste 2e hands leaseauto’s zit een flinke overnamebonus, of zijn de leasetarieven beduidend lager dan bij het afsluiten van een nieuw leasecontract.

Kortere looptijd

De 2e hands leasecontracten hebben een kortere looptijd, waardoor u uw wagenpark tijdelijk kunt aanpassen naar de juiste omstandigheden. Korte leasetermijnen verkleinen het risico aanzienlijk dat er onnodig een leaseauto blijft staan.

Snelle beschikbaarheid

Bij 2e hands lease zijn de leaseauto’s per direct of snel beschikbaar.

Acceptatie door de leasemaatschappij

Voor startende en snel groeiende ondernemingen is het vaak moeilijk een leasecontract af te sluiten. Bij 2e hands leasen zijn de voorwaarden voor acceptatie vaak soepeler vanwege een beperkte looptijd.

Vaker een andere leaseauto bij 2e hands leasen

Speciaal voor degene die graag regelmatig van leaseauto wisselt, is LeasecarXchange een ideale partij. Regelmatig wisselen van leaseauto, geen hoge leasetarieven en zelfs nog een overnamebonus!

Bekijk het overzicht van 2e hands lease auto’s.

Neem contact op voor meer informatie.

"Met onze persoonlijke aanpak is een passende oplossing gegarandeerd!"

Heeft u vragen?


info@leasecarxchange.nl


Delen en bewaren

Slimmer leasen met LeasecarXchange

Is het niet handig om al uw lease zaken bij één partij onder te brengen? Dat kan bij LeasecarXchange. Wilt u een (nieuwe) leaseauto samenstellen en bestellen? Of liever een shortlease auto voor een kortere periode?

Wilt u snel én voordelig rijden met een leuke bonus? Dan hebben wij een ruim aanbod van occasion lease auto's.

U vindt gegegarandeerd wat u zoekt bij LeasecarXchange. De totaalaanbieder op het gebied van autolease. Onafhankelijk advies en begeleiding van A tot Z met scherpe tarieven.

Slimmer leasen doet u met LeasecarXchange!

Leaseauto overnemen

Waarom anderen kiezen voor LCX?

Wat zeggen anderen over ons?

Patrick Orbon"Men doet wat men zegt! Perfecte service en afhandeling"
Erik Pas"Meerdere keren geleast. Staan altijd klaar om te helpen. Ze zijn snel en flexibel"
Nathalie Doran"Ik ben al een flink aantal jaren klant. Telkens naar volle tevredenheid"

De Nederlandse totaalaanbieder